Societat 03/06/2022

Detenen l'home que va avisar d'una falsa amenaça de bomba a la seu del PP

El jove ja havia estat investigat per arribar a col·lapsar algunes línies telefòniques d'ens públics i privats per protestar contra situacions polítiques

1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar dimecres un home d'origen espanyol i de 22 anys com a presumpte autor d'un delicte de desordre públic, després d'avisar d'una falsa amenaça de bomba a la seu del Partit Popular de Palma, segons ha informat el cos policial aquest divendres. Els agents varen poder comprovar que el detingut va fer una telefonada als serveis d'emergència el 23 de maig per advertir d'aquests fets.

Arran de la telefonada, nombrosos efectius policials es varen desplaçar al lloc indicat, inclòs un grup de Tedax-NRBQ (Tècnics Especialistes en Desactivació d'Artefactes Explosius), que varen acordonar la zona. Després d'examinar l'interior i l'exterior del local, varen determinar que es tractava d'una amenaça falsa.

Així mateix, varen poder comprovar que l'individu havia fet diverses telefonades a múltiples serveis d'emergències en els darrers mesos. De fet, el jove ja havia estat investigat per arribar a col·lapsar algunes línies telefòniques d'estaments oficials, partits polítics, consolats i altres ens públics i privats per protestar contra situacions polítiques.

stats