Societat 02/06/2022

Detenen l'autor d'un incendi a un edifici de Son Oliva

Diversos residents van resultar ferits lleus per cremades i inhalació de fum

ARA Balears
1 min
Imatge de l'habitatge incendiat

PalmaLa Policia Nacional ha detingut aquest dimarts un home de 42 anys acusat d'incendiar un habitatge a Son Oliva. Segons ha detallat el cos policial, a través d'un comunicat, el foc no només va cremar el domicili, sinó que també va afectar algunes de les zones comunes de l'edifici i alguns dels residents van resultar ferits lleus.

L'acusat, de nacionalitat espanyola, hauria cremat una casa que era propietat del banc, però on vivien en aquell moment una família d'ocupes. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar agents de la Policia Nacional, que desallotjaren l'edifici, i els bombers, que aconseguiren aturar el foc i controlar l'incendi. Entre els residents a l'habitatge incendiat i a l'edifici hi va haver diversos ferits lleus, uns per cremades i altres per inhalació de fum.

Els fets van succeir el passat 24 de març i després de la investigació policial els agents han aconseguit identificar i localitzar l'acusat i aquest dimarts l'han detingut. Ara l'home passarà a disposició judicial i inicialment serà acusat d'un delicte d'incendi provocat.

stats