Societat 16/11/2021

Detenen un jove a Menorca per retenir i amenaçar de mort l'exparella i els seus fills

Va intimidar durant tota la matinada la família amb un ganivet de cuina

Iván Martín
1 min
Agents de la Policia Nacional de servei.

MAÓLa Policia Nacional ha detingut un jove de 22 anys a Maó per assaltar l'habitatge de la seva exparella i amenaçar de mort, amb un ganivet de cuina, la dona i els seus dos fills menors.

Els fets van succeir el passat 4 de novembre quan el jove, que tenia una ordre d'allunyament, es va personar a l'habitatge de la seva exparella amb l'objectiu d'entrar-hi. En veure que la dona no li obria la porta va decidir accedir a l'immoble escalant per una terrassa, i sorprengué la dona i els seus dos fills, menors de tres anys.

El jove va retenir durant tota la matinada la família mostrant en tot moment el ganivet i amenaçà de mort la seva exparella. En el moment que la jove va permetre a la víctima dur els seus fills a l'escoleta amb la promesa de tornar al pis, aquesta va anar a les dependències policials a denunciar els fets. La Policia Nacional va muntar un dispositiu per trobar l'agressor que fou detingut a la zona de ses Costes.

La Policia li ha imputat un presumpte delicte de violència masclista, detenció il·legal i violació de domicili. Ha passat a disposició judicial i ha ingressat provisionalment a la presó.

stats