Societat 09/05/2023

Detenen un home a Maó per intentar agredir els seus companys de pis amb un ganivet

Mentre n'atacava un li cridava "et mataré"

Iván Martín
1 min
Imatge dels dos ganivets confiscats.

MAÓLa Policia Nacional ha detingut a Maó un home de 42 anys que va intentar agredir amb un ganivet diversos companys de pis. Els fets van succeir a la matinada del dissabte quan el presumpte agressor va arribar en un estat "agressiu i alterat" al domicili que compartia amb altres companys de pis. Després de causar importants danys al mobiliari de l'interior de l'habitatge i despertar amb el soroll la resta de companys, aquests van telefonar la Policia Local per calmar la situació.

El 091 va rebre hores més tard una nova trucada, en la qual s'alertava que a l'interior d'un domicili pròxim a la plaça d'Eivissa de Maó s'estava produint una agressió entre companys de pis amb un ganivet pel mig. Una vegada van arribar els agents es van trobar una persona alterada a la via pública que afirmava haver estat víctima de l'agressor i presentava dos talls superficials a la cara. Segons aquest testimoni, el seu company de pis va intentar clavar-li el ganivet al cap mentre cridava "et mataré".

El presumpte autor intentà actuar de la mateixa manera amb els altres companys de pis, tot i que finalment van aconseguir sortir del domicili a la via pública per avisar a la policia. Els agents van localitzar als voltants de la zona dos ganivets.

stats