Societat 10/11/2020

Detenen un home per incendiar una planta del pàrquing de l'aeroport de Palma

Els fets varen ocórrer divendres a les 13.30 h

Ara Balears
1 min
Imatges del pàrquing després del foc

PalmaLa Policia Nacional va arrestar divendres un home d'origen suís per provocar un incendi a la quarta planta del pàrquing de l'aeroport de Palma. Els fets varen ocórrer a les 13.30 h del mateix dia de la detenció i es varen incendiar quatre cotxes.

El foc va provocar una gran fumera que va permetre localitzar l'incendi i avisar els serveis de bombers. Moments després, diversos agents varen observar un home que sortia de la zona afectada i el varen aturar per identificar-lo.

El cos de seguretat assenyala en una nota de premsa que el presumpte autor dels fets no va col·laborar "en absolut" i que, fins i tot, va voler colpejar un dels agents. Quan el varen intentar contenir, els varen registrar i li varen confiscar diversos encenedors i una bombona de butà.

Després d'investigar els fets, varen esclarir que havien vist com l'home sospitós s'introduïa en un vehicle i que, després d'una estona, en va començar a sortir fum, fet que va provocar l'incendi de fins a quatre cotxes. Per tot això se'l va detenir com a responsable d'un delicte d'incendi.

stats