Societat 14/12/2020

Detenen dos homes que varen utilitzar els seus fills menors d'edat per robar a comerços del Coll d'en Rabassa

Ambdós casos varen tenir lloc dissabte a dos establiments diferents d'aquest barri de Palma

Ara Balears
1 min
La Policia Nacional patrulla per Palma davant l'estat d'alarma

PalmaLa Policia Nacional va arrestar dissabte dos homes, de 49 i 52 anys, respectivament, per uns fets molt similars al mateix barri de Palma, el Coll d'en Rabassa, però a hores diferents. Ambdós estan acusats d'un delicte de furt, el qual varen cometre amb l'ajuda dels seus fills menors d'edat.

El primer cas va ocórrer al voltant de les 12.45 h, moment en què els agents varen rebre l'avís que un vigilant de seguretat d'un comerç havia retingut un home per furt. Segons el seu relat, els agents varen veure com l'individu ficava productes dins el cotxet de la seva filla menor d'edat.

A la sortida del local, el varen aturar i varen comprovar que hi duia articles que no havia pagat. Aquesta no era la primera vegada que ho feia, ja que va utilitzar el mateix sistema per robar a l'establiment els mesos d'octubre, novembre i aquest mateix desembre.

Hores més tard, a les 21.20 h, la Policia Nacional va rebre una telefonada del 091 que donava avís d'uns fets molt semblants. Els vigilants de seguretat d'un establiment havien retingut una persona, atès que havien vist com introduïa objectes de la tenda en una bossa que duia. L'home, de 52 anys, anava acompanyat del seu fill menor d'edat i feia més d'una hora que havia entrat al comerç.

En el moment de passar per caixa per pagar un objecte que duia a les mans, no va abonar el preu dels que duia a l'interior de la bossa, la qual va entregar al menor tot just abans de sortir del local. Va ser en aquest moment que els vigilants el varen aturar i el varen retenir fins a l'arribada dels agents nacionals.

stats