Societat 21/08/2020

Denuncien que en els trasllats amb ambulància no es manté la distància de seguretat

El Sindicat de Formació Sindical de Tècnics en Emergències Sanitàries ha assegurat que arriben a dur fins a cinc pacients

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'una ambulància del 061

PalmaEl Sindicat de Formació Sindical de Tècnics en Emergències Sanitàries ha denunciat aquest divendres que en el transport programat a Ambulància de Mallorca es realitzen trasllats de fins a cinc pacients a la cabina sanitària. Segons ha informat l'agència Efe, el sindicat assegura que és una manera de procedir que "impossibilita guardar la distància de seguretat" que es requereix en la situació sanitària provocada pel covid-19.

Des del sindicat han explicat que en els centres se segueixen mesures estrictes d'higiene i de seguretat per evitar que els pacients no estiguin a menys d'un metre, però a les ambulàncies es fan trasllats "espatla amb espatla" a la cabina de darrere.

"Ens resulta increïble, tenint en compte la situació actual en què ens trobam, amb un augment de contagis molt elevat", han criticat. A més, destaquen que "sembla inaudit i que posa en risc la salut i integritat dels pacients que traslladam".

stats