Societat 14/06/2019

Denuncien l'agressió d'un alemany semidespullat a una jardinera de Palma

CCOO ha reclamat més seguretat per als treballadors i suport psicològic a les víctimes dels atacs

Ara Balears
1 min
Denuncien l'agressió d'un alemany semidespullat a una jardinera de Palma

PalmaEl sindicat CCOO ha denunciat l'agressió soferta dimecres passat per una treballadora de l'empresa municipal Parcs i Jardins al parc de Sa Riera quan un home, de nacionalitat alemanya semidespullat, després d'insultar-la li va propinar un cop de puny en la cara, causant-li una contusió i una hemorràgia nasal.

Segons ha informat el sindicat en un comunicat, la Policia Nacional es va personar en el lloc dels fets i va detenir a l'agressor, que compta amb antecedents similars. La treballadora, que està de baixa, ha interposat una denúncia i sol·licitarà una ordre d'allunyament.

És la tercera agressió, segons té constància CCOO, que han sofert els treballadors de les contractes de Parcs i Jardins. Les dues anteriors van ser fins i tot més greus, amb pèrdues de dents. CCOO exigeix que es facin avaluacions de risc d'agressió dels treballadors d'aquesta empresa, que es formi al personal, que es doni suport psicològic a les víctimes i que s'estableixin protocols d'actuació davant aquestes agressions, a més d'augmentar la seguretat als parcs i jardins de Palma, mitjançant la presència policial.

stats