Societat 06/11/2019

Cort presentarà en deu dies les propostes d'ús per a les galeries de la plaça Major

Pimeco, Afedeco, ARCA i les associacions de veïns han fet arribar les seves idees a l'Ajuntament

A. T.
1 min
Imatges de les galeries un dia abans del seu tancament parcial

PalmaEl portaveu de l'equip de govern de Cort, Alberto Jarabo, ha anunciat aquest dimecres que l'Ajuntament preveu publicar a partir del 15 de novembre les propostes d'ús que ha rebut per les galeries de la plaça Major. Segons Jarabo, tant Pimeco i Afedeco com les associacions de veïns i ARCA els han fet arribar les seves idees.

"Les estam estudiant totes", ha dit el portaveu municipal, que s'ha negat a revelar-ne els detalls. Malgrat que en deu dies es coneixeran les propostes, el termini per presentar altres idees continuarà obert fins a final d'any, moment en què el Consistori preveu prendre una decisió definitiva respecte d'aquest tema. Mentrestant, el Consistori s'està fent càrrec de la seguretat, la neteja i el manteniment dels espais comuns.

Jarabo també ha assenyalat que "hi ha una qüestió legal" encara oberta respecte de les zones comunes, atès que els propietaris "qüestionen l'accés a aquests espais". En aquest sentit, ha reconegut que el tractament que han rebut per part de la comunitat "no ha estat el més educat", però que la seva intenció és mantenir el diàleg.

Pel que fa a les possibles obres que necessitaven aquestes instal·lacions, l'edil ha confessat que es troben en "estat de degradació" i que "cal fer-hi una inversió". Sobre això, ha dit que "l'espai ha de ser atractiu" i que s'ha de pensar per als "residents".

stats