Societat 20/11/2018

Cort preveu que el febrer de 2019 comencin les obres al Camp Redó

Les tasques per integrar el barri, ara molt degradat, i la resta de zones adjacents suposaran un cost de 760 mil euros

K. Oñate
1 min
Els veïns de Camp Redó desconfien de les intencions de l'Ajuntament de Palma.

PalmaEl regidor d’Infraestructures de l’Ajuntament de Palma, Rodrigo Romero, juntament amb tècnics del consistori ha presentat aquest dimarts el projecte de millora d’espais interiors del barri de Camp Redó i d'altres barriades adjacents, que comptarà amb un pressupost de 760 mil euros. Encara s'ha de presentar als veïns perquè l'aprovin, però Cort preveu que el febrer de 2019 comencin i que tinguin una durada de cinc mesos.

Romero ha destacat que "es tracta d'un barri molt degradat en relació amb la resta, per això, volem integrar-lo i que no es noti la diferència entre zones", ha dit. Per la seva banda, l'arquitecta del projecte Victòria Fiol ha expressat que "el pla pretén difuminar la linealitat dels carrers dels habitatges, amb l'eliminació de només un 18% dels estacionaments, amb la sembra d'arbres i la col·locació d'una nova il·luminació central, a més de nou mobiliari urbà com bancs i taules".

A la ubicació on es va enderrocar un dels blocs queda un gran espai que s'aprofitarà per fer una nova zona verda de 700 m2. També s'espera esbucar un altre bloc, que deixarà una altra zona que l'equip municipal aprofitarà per fer-la verda.

stats