Societat 07/02/2022

Cort preveu augmentar un 161% el pressupost per millorar els parcs i jardins

ARA Balears
1 min
El batle de Palma, José Hila, i la regidora de l'àrea d'Infraestructura i Accessibilitat.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha invertit, aquest 2021, un total de 10 milions d'euros en intervencions a 50 parcs i jardins de la ciutat. Segons ha informat el batle de Palma, José Hila, aquest dilluns, "durant l'any 2021 s'han fet moltes obres de millora a barris i parcs de la ciutat, a través del Pla de barris i del Pla Renove de parcs". Concretament, ha apuntat, "s'han invertit 10 milions d'euros", una xifra que aquest 2022 tornarà a augmentar un 161%, ja que l'objectiu del Consistori és continuar augmentant el pressupost per millorar la ciutat i els barris".

Segons ha informat Europa Press, el batle ha remarcat que els preocupa el dia a dia i per això "inverteixen recursos i esforços" per aconseguir que la ciutat sigui més "sostenible, verda i saludable". Aquestes declaracions les ha fet durant una roda de premsa, en la qual també ha participat la tinent de batle d'Infraestructura i Sostenibilitat, Angélica Pastor.

Precisament, Pastor ha explicat que les intervencions que s'han fet són "importants perquè han incorporat també doblers del romanent". I que la intervenció al parc de les Estacions era "molt necessària" perquè ha permès substituir arbratge, millorar dues zones de jocs infantils i una tercera que es repararà pròximament i altres actuacions com a millores en les rajoles i renovació de mobiliari urbà.

"Hem millorat la font perquè sigui més sostenible i tingui un millor manteniment", ha dit, i ha recordat que aquest "és un dels parcs neuràlgics de la ciutat i necessitava una millora important".

stats