Societat 30/09/2019

Cort obre el registre per a mercats municipals, que enguany inclou les Meravelles

Les persones que vulguin participar-hi amb una paradeta podran presentar la sol·licitud fins al 31 de desembre a partir d'aquest dimarts

Ara Balears
2 min
Pere Garau, mercat de les meravelles

PalmaEl regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Palma, Rodrigo Romero, ha presentat aquest dilluns el cens de persones que poden sol·licitar participar en els mercats municipals temporals de Ciutat. Els usuaris que vulguin col·locar una paradeta a qualsevol dels deu mercats, disposen d'un termini de tres mesos per presentar la sol·licitud: des d'aquest dimarts fins al proper 31 de desembre. Com a novetat, enguany s'inclou a la llista el mercat de les Meravelles, de la Platja de Palma, que fins ara era només artesanal.

El cens suposa una eina amb la qual el Consistori regula la participació en aquests mercats periòdics i alhora garanteix la qualitat dels productes que s'hi ofereixen, segons apunten des de Cort. Per al regidor "és molt important que els ciutadans sàpiguen que darrere allò que es ven hi ha l'Ajuntament controlant que els productes compleixen uns requisits de qualitat".

Així, per presentar la sol·licitud, les persones interessades hauran de fer-ho a qualsevol de les nou oficines d'Atenció al Ciutadà lliurant la documentació corresponent. A més, hauran d'emplenar un formulari assenyalant en quin o quins mercats volen participar i quina o quines són les seves línies de venda, és a dir, quin és el tipus de producte que volen comercialitzar. El preu per tres dies de mercat setmanals és de 95,01 euros per metre lineal i semestre natural. Per dos, l'import a abonar per metre és de 64,19 euros i en el cas d'un sol dia, 30,82 euros.

Actualment a Palma hi ha deu mercats no artesanals de freqüència periòdica a diferents barriades de ciutat, que són: les Avingudes, Can Pastilla, el Coll d'en Rabassa, Pere Garau (exterior), Rafal Nou, Santa Catalina (carrer de Soler), l'Arenal, la Vileta (a la plaça de Tàrent), Son Ferriol i les Meravelles.

stats