Societat 27/10/2021

Cort enllesteix un dispositiu per al primer Tots Sants de nova normalitat

El portaveu municipal, Alberto Jarabo, ha demanat a la ciutadania que comenci a visitar el cementeri a partir d'avui per evitar concentracions

1 min
El cementiri de Palma.

PalmaEl regidor de Participació Ciutadana i portaveu de l'equip de govern municipal de Palma, Alberto Jarabo, ha informat aquest dimecres que l'Ajuntament Palma ha planificat un dispositiu per Tots Sants, que se celebra el proper dilluns, adaptat a "aquesta normalitat". Si bé tothom podrà visitar el cementeri municipal dia 1, Jarabo ha recomanat a la ciutadania que ho comenci a fer a partir d'avui mateix.

"Tenim tres dies per poder visitar-lo amb tranquil·litat i evitar concentracions. Així podrem tenir una visita més agradable que la de l'any anterior", ha afegit l'edil. Amb aquest objectiu, "la Policia local ha engegat un dispositiu especial per regular els accessos des de divendres" i, a més, "hi haurà vigilància exterior i a altres cementeris de Ciutat, com el de Sant Jordi, Establiments, Gènova i la Vileta", ha comunicat Jarabo.

En qualsevol cas, l'horari d'obertura del cementeri serà de les 8 fins a les 21 h, de manera ininterrompuda per facilitar la visita a tothom que hi vulgui anar. A més, el portaveu ha informat que l'empresa municipal de transports EMT posarà en marxa un servei especial de bus llançador durant aquests tres dies (30 i 31 d'octubre i 1 de novembre). Aquest sortirà de la Porta de Sant Antoni de les 7.40 a les 21 h cada 20 minuts. El final de la línia es trobarà al polígon de Can Valero, des d'on sortirà també un bus amb la mateixa freqüència de les 8 a les 21 h.

També amb la intenció de facilitar l'accés i la mobilitat, l'Ajuntament ha arribat a acords amb els aparcaments privats de la zona. Així, les botigues de Carrefour, Lidl, Estadi Son Moix (Nou Estadi) i Decathlon permetran a tota la ciutadania que accedeixi als seus aparcaments per anar caminant des d'allà fins al cementeri.

stats