Societat 18/04/2021

Convoquen una nova manifestació a Palma per demanar l'obertura de l'interior de bars i restaurants

La protesta es farà aquest dijous davant l'Ajuntament de Palma

ARA Balears
1 min
Manifestacio dels restauradors contra Govern.

PalmaEmpresaris i treballadors del sector de la restauració es manifestaran de nou aquest dijous a Palma per protestar contra la prohibició d'obrir l'interior de bars i restaurants i la decisió de permetre l'obertura d'hotels, segons ha informat Europa Press.

Tot i que en la convocatòria de la concentració no apareix cap entitat o associació, el promotor de Resistencia Balear i president de Foro Baleares, Víctor Sánchez, ha difós la convocatòria a les xarxes socials. La manifestació ha estat convocada a les 18.30 hores davant l'Ajuntament de Palma.

A les xarxes socials, els convocants han criticat que el Govern hagi permès l'obertura dels hotels, amb els bars i restaurants inclosos, mentre que els establiments del sector de la restauració que no tenen terrassa no poden obrir.

Cal recordar que aquest divendres la PIMEM i l'Associació de Restauradors de Mallorca (Arema) també varen reclamar al Govern l'obertura dels interiors dels bars i restaurants de manera "immediata", en compliment de les mesures associades al nivell 2 de risc sanitari que regeix en l'actualitat a Mallorca. En un comunicat conjunt, varen assenyalar que, després de 13 mesos en què el sector de la restauració balear ha sofert un descens de la facturació de gairebé el 80%, i sense cap mena de compensació o indemnització, és "inadmissible" la discriminació que pateixen per part de l'Executiu.

stats