Societat 06/10/2021

Continua la recerca amb vaixell i helicòpter dels tres migrants desapareguts

Durant la nit s'ha avisat les embarcacions que navegaven per la zona que reportassin qualsevol incidència

ARA Balears
1 min
L'helicòpter 'Helimer 401' de Salvament Marítim

PalmaSalvament Marítim ha reprès aquest dimecres la recerca dels tres migrants desapareguts en el naufragi d'una pastera a Cabrera amb l'embarcació Salvamar Libertas i un helicòpter. Segons ha informat la Delegació del govern espanyol a les Balears, per ara no hi ha hagut èxit en l'operació, encara que durant la nit s'avisà les embarcacions que navegaven per la zona que reportassin qualsevol incidència.

Cal destacar que inicialment la Delegació havia informat de la localització d'un total de 17 cossos sense vida, però, finalment, es veu que les persones que havien donat l'avís confingueren les armilles salvavides amb cadàvers. En total, dilluns varen aconseguir salvar 14 persones que anaven en l'embarcació i elles mateixes varen informar els agents de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim que a la pastera hi viatjaven 17 immigrants.

És per aquest motiu que continuen treballant per localitzar i rescatar les persones restants. Segons varen explicar els rescatats a la Guàrdia Civil, els tripulants de l'embarcació tipus pastera feia uns 10 dies que navegaven.

stats