Pere Perelló: "Cercarem mata per mata per trobar el nin"

El director general d'Emergències ha explicat en una roda de premsa les tasques que es duran a terme durant aquesta jornada 

Des de primera hora d'aquest dimarts dematí s'han reprès, per setè dia consecutiu, les tasques de recerca del nin desaparegut, Arthur, el passat dimarts. Una setmana després de la riuada, agents  de la Guàrdia Civil i de la Unitat Militar d'Emergències (UME) centraran els seus esforços en la zona del torrent de les Planes on hi ha més sediments. Els equips rastrejaran els trams de l'entrada de Sant Llorenç i la sortida cap a s'Illot, on també es podran sumar efectius per cercar el nin a la mar. 

El director  general d'Emergències, Pere Perelló, ha explicat als mitjans de comunicació que "cobriran mata per mata la franja de recerca del torrent que va des de Son Carrió a s'Illot". Actualment, ha assegurat, hi ha 300 efectius cercant el menor per terra, mar i aire. 

Recordem que aquest dilluns u n ca de rescat havia marcat un punt a Son Carrió on podria trobar-se el nin, però la inspecció de la zona per part de la Guàrdia Civil no va tenir resultats. El sisè dia de l'operatiu acabà sense novetats

Fins ara s'han retirat 4.200 tones de deixalles arrossegades pel desbordament de torrents i d'estris destruïts pel fang als habitatges i magatzems. Encara queden 700 tones per recollir, segons el director general.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF