Societat 28/03/2018

Territori culpa els tècnics de Serveis Ferroviaris de Mallorca d'haver malinterpretat la normativa i assegura que no prohibeixen els llaços

La conselleria de Marc Pons nega que se sancioni els treballadors de l'empresa per dur un llaç, un pin o una placa i assegura que la carta tan sols va ser enviada a un empleat que anava a la feina amb xandall

Ara Balears
1 min
Territori culpa als tècnics de SFM d'haver malinterpretat la normativa i assegura que no prohibeixen els llaços

Palma"Mai no hi haurà cap expedient sancionador lligat a la qüestió dels llaços i els símbols". Ho asseguren des de la Conselleria de Territori i Mobilitat, i afirmen que hi ha hagut un error d'interpretació per part dels tècnics que varen redactar la carta.

La missiva a la qual ha tingut accés l'ARA Balears, signada pel director gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca i dirigida al treballador, diu textualment "que els símbols com ara llaços, plaques... no formen part de l'uniforme reglamentari i obligatori de l'empresa", i, just després, afegeix que "en cas que no s'atengui la present instrucció, es podran dur a terme accions disciplinàries".

Segons Territori, l'advertència es va enviar a un dels treballadors de Serveis Ferroviaris que treballava a les taquilles i feia referència a la seva indumentària, ja que anava vestit amb xandall i no amb l'uniforme reglamentari. La Conselleria s'excusa així del text que fa referència als llaços i les plaques i assegura que els tècnics que varen redactar la carta varen malinterpretar la normativa relacionada amb l'uniforme de l'empresa.

En declaracions als mitjans, Marc Pons ha reiterat que a la seva conselleria no hi ha cap normativa lligada a la indumentària dels treballadors que prohibeixi els símbols.

stats