Societat 22/01/2022

El Consell de Mallorca rumia si pren represàlies contra un alt càrrec per uns comentaris a les xarxes

El director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, ha mostrat el seu suport a Novak Djokovic i ha fet burla sobre la pandèmia

ARA Balears
2 min
Una de les publicacions del director insular Josep Manchado.

PalmaEl Consell de Mallorca està estudiant si pren represàlies contra el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, per uns comentaris polèmics que ha publicat a les xarxes socials sobre la pandèmia. Segons ha informat el 'Diario de Mallorca', l'alt càrrec ha donat suport públicament al tennista Novak Djokovic, expulsat d'Austràlia per no haver acreditat que s'havia vacunat.

Com es pot veure a les imatges, Manchado ha publicat al seu perfil de Facebook sobre Djokovic: "Forza Nole. Milions de persones estan amb tu". També va publicar, dia 5 de gener, una imatge amb un ramat d'ovelles amb un text irònic: "Us promet que aquesta imatge és la Patagònia, que la vaig fer allà... Que no són Palma i Espanya aquests dies".

La publicació de Josep Manchado sobre Djokovic.

Un altre missatge polèmic és un comentari en una notícia de RAC 1 sobre si és millor fer els tests d'antígens prenent mostres del coll o del nas. "Fer-los pel cul, home, però pel cul dels sanitaris", va escriure el director insular. Manchado ha assegurat al Diario de Mallorca que es tracta d'una broma amb una amiga sanitària. També els ha assegurat que s'ha vacunat, però que està en contra del certificat covid.

Fonts del departament insular de Medi Ambient asseguren a l'ARA Balears que dilluns es decidirà si es pren algun tipus d'acció respecte d'aquest cas. Cal recordar que la Conselleria d'Afers Socials i Esports va destituir el director de l'Oficina Balear de la Infància i l'Adolescència (OBIA), Serafín Carballo , per no voler-se vacunar contra el covid-19, perquè la seva decisió personal "és incompatible amb els valors i els criteris sanitaris que es defensen i promouen des del Govern de les Illes Balears envers la vacunació i la salut pública".

Imatge d'una publicació de Josep Manchado.
stats