Societat 27/06/2018

L'autora de l'atropellament d'una adolescent de 15 anys a la Ràpita és reincident

L'acusada ja va ser condemnada fa tres anys per un delicte contra la seguretat viària

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu.

PalmaLa conductora que la nit de San Joan va atropellar mortalment una adolescent de 15 anys a la Ràpita sota els efectes de l'alcohol i després va fugir ja va ser condemnada el 2015 per circular èbria a l''Estanyol. Renata G., de 44 anys i origen polonès, ja té una condemna anterior per un delicte contra la seguretat viària.

Segons ha informat el 'Diario de Mallorca', fa tres anys un magistrat de la ciutat li va imposar una pena de 40 dies de treballs en benefici de la comunitat i la prohibició de conduir vehicles de motor i ciclomotors durant un període de deu mesos. En aquestes dates, l'acusada va ser trobada conduint sota els efectes del alcohol per l'Estanyol.

El 2015, l'acusada quadruplicà la taxa màxima d'alcohol permesa (0,25 mg/l). Renata G. va donar un resultat positiu d'1,01 i 0,98 mg d'alcohol per litre d'aire espirat quan els agents de la Policia Local de Llucmajor la varen sotmetre a la prova d'alcohol.

La matinada de diumenge passat, Renata G. va repetir una taxa similar d'alcohol (poc més d'1,0 mg/l) en les dues proves que li va fer la Policia Local de Campos després d'atropellar mortalment una menor de 15 anys a la Ràpita la nit de Sant Joan.

L'arrestada va reconèixer, durant la seva declaració, que havia begut alcohol a la platja aquesta nit amb uns amics. Renata G. va ingressar a la presó per un homicidi imprudent en concurs amb conducció sota els efectes de l'alcohol.

stats