Societat 08/07/2019

Un conductor agressiu colpeja i mossega uns policies a Tarragona

L'home havia fugit amb el cotxe mentre el multaven

Acn
1 min
El noi va admetre els fets a una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona

TarragonaUn conductor agressiu va increpar, colpejar i mossegar uns agents policials a Tarragona, divendres passat a la urbanització de la Móra.

Un veí va alertar la Guàrdia Urbana que un conductor havia estat a punt d’atropellar-lo en aparcar un cotxe esportiu sobre la vorera. En localitzar el vehicle, la patrulla va procedir a imposar la multa per la infracció, però el conductor va exigir als agents que no el multessin. Segons l’atestat policial, els agents de la Guàrdia Urbana li van ordenar diverses vegades que desistís del seu comportament i que col·laborés. Però el conductor, de 32 anys, que no va voler ensenyar el carnet de conduir, es va posar agressiu i va resistir-se a la detenció. Primer va colpejar amb els talons un vehicle estacionat que hi havia darrere seu i després va acabar agredint els agents i fins i tot mossegant-los els dits. La Guàrdia Urbana va detenir-lo per atemptat als agents de l’autoritat i danys lleus.

Durant el trasllat del detingut a dependències hospitalàries per fer-hi l’habitual informe mèdic, l’home va perdre el coneixement. Minuts després, el detingut va explicar als agents que patia crisis epilèptiques severes i sense control mèdic.

stats