Societat 22/07/2022

Ciutadella cedeix una parcel·la per construir-hi un centre per a gent discapacitada

Entre els usos d'equipament públic que té la superfície, de 4.785 metres quadrats, destaquen el sanitari i l'assistencial

Iván Martín
1 min
Imatge de la ubicació de la parcel·la que cedeix l'ajuntament de Ciutadella.

CIUTADELLAL'Ajuntament de Ciutadella cedirà una parcel·la a la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca per construir-hi un centre polivalent. Es tracta d'un terreny situat a la zona de Santa Rita d'uns 4.785 metres quadrats. La mesura ha estat aprovada per ple, gràcies als vots favorables de l'equip de govern: PSM-Més per Menorca, PSOE i Gent per Ciutadella.

Entre els usos d'equipament públic que té la superfície, destaquen el sanitari i l'assistencial, motiu pel qual es considera viable des de l'administració que es construeixi un edifici destinat a centre per a persones amb discapacitat física. La batlessa, Joana Gomila, ha emfatitzat la importància de l'actuació: "Aquesta construcció és d'interès municipal, perquè millorarà l'atenció a les persones, a les seves capacitats i potencialitats, recursos, necessitats assistencials i de vida autònoma per poder viure i conviure a la ciutat".

A més, es considera que el repte de la cessió és promoure l'autonomia i fomentar la capacitat de les persones amb discapacitat física en relació amb la gestió de la seva quotidianitat. Per aquest motiu, el centre polivalent ha de donar resposta a les necessitats individuals i col·lectives d'aquest sector poblacional a Ciutadella.

stats