Societat 04/05/2016

Chanel conquereix l'Havana

La 'maison' francesa ha presentat a la capital cubana la seva nova col·lecció creuer

Ara
1 min
El moment final de la desfilada de Chanel

BarcelonaDesprés dels Rolling Stones, Chanel ha desembarcat a Cuba. Ho ha fet aquesta matinada de la mà de Karl Lagerfeld i un exèrcit de models que han omplert de luxe i glamur els carrers de l'Havana en una nova demostració de l'obertura comercial –i mental– de l'illa.

La mítica 'maison' francesa ha escollit l'Havana per presentar-hi la seva nova col·lecció creuer i ha fet servir els colors i l'estètica cubana com a font d'inspiració per a una línia de peces estiuenques, acolorides i alhora elegants; això sí, sense perdre els trets d'identitat de la casa, com la combinació del blanc i el negre i el mític 'tweed'.

La model britànica Stella Tennan, musa de Lagerfeld, va ser l'encarregada d'obrir la desfilada, tal com informa l'agència Efe, amb un 'look' androgin de jaqueta pantaló en blanc i negre i un barret panamà, una peça icònica de l'elegància caribenya que es va veure en diversos moments de la desfilada.

Entre les propostes destacades de la firma n'hi havia moltes de color verd oliva, el típic dels uniformes dels guerrillers de la revolució cubana, i fins i tot una versió de luxe de la gorra militar que portava el Che Guevara. No van faltar peces més informals a base de sedes i gases amb estampats colorits i caribenys.

La desfilada va convertir el cèntric Paseo del Prado de la capital cubana en una elegant passarel·la amb un 'front row' ple de 'celebrities' com la model Gisele Bündchen, les actrius Geraldine Chaplin, Tilda Swinton o Ana de Armas, o l'actor Vin Diesel, entre altres.

stats