Investigació policial
Societat 13/12/2023

Cerquen un home que es va gravar mentre circulava a 220 km/h a Menorca

L'acusat ho va publicar a les xarxes socials i un usuari anònim el va denunciar

ARA Balears
1 min
El conductor es va gravar mentre circulava a 220 km/h i ho va publicar a les xarxes socials

PalmaLa Policia Nacional cerca un home que es va gravar mentre circulava amb el seu cotxe a 220 km/h en una carretera de Menorca on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h i ho va publicar als seus perfils de les xarxes socials. Arran d'aquesta publicació, un usuari anònim va fer arribar les imatges al cos policial, que va iniciar la investigació per identificar-lo i ara treballa per localitzar-lo i detenir-lo.

L'home, de nacionalitat espanyola, és investigat com el presumpte autor d'un delicte de conducció temerària. A més de no respectar els límits de velocitat, al vídeo es veu com l'acusat condueix amb una mà mentre amb l'altra grava la zona on és i la velocitat a la qual circula.

A través d'un comunicat, la Policia Nacional ha informat que aquest és el segon cas de velocitat excessiva que es registra a Menorca durant els darrers 30 dies, ja que el passat mes de novembre es va iniciar també una investigació per identificar i localitzar un altre conductor que circulava a més de 190 km/h per una carretera de l'illa.

stats