Societat 10/08/2020

El Centre de Recuperació del Cap de Cavalleria recomana per evitar aglomeracions

Les postes de sol s'han convertit en un reclam turístic

Ivan Martin
1 min
Les postes de sol a Cavalleria són un esdeveniment seguit per residents i visitants.

Es MercadalLa zona del far de Cavalleria (es Mercadal) és un dels indrets més visitats a l'estiu pels seus múltiples atractius. Un d'ells, les postes de sol, s'ha convertit en un reclam turístic que concentra cada dia un important nombre de curiosos. Per evitar qualsevol incidència, des del Centre d'Interpretació ha llançat a través de les xarxes socials un seguit de recomanacions, sobretot després de detectar en els últims dies més densitat de visitants.

Per aquest motiu, fan una crida "per evitar aglomeracions i embussos i us recomanam que vingueu amb temps i estacioneu els vehicles als aparcaments habilitats per no obstaculitzar el trànsit". A més, insisteixen en la importància de complir amb la normativa per preservar l'entorn: "Per preservar la fauna i la flora, no aparqueu a les voreres del camí. Gaudim junts d'una tranquil·la i relaxada posta de sol cuidant aquest paratge idíl·lic".

El far de Cavalleria és l'únic a Menorca que es pot visitar. De fet, de juny a octubre de l'any passat varen passar només pel Centre d'Interpretació un total de 4.675 persones. És el més antic de l'illa, construït l'any 1856, i es va recuperar per obrir-lo al públic amb l'objectiu de difondre la geologia, el clima, la reserva marina, la pesca i la ramaderia de la zona, a més d'una sala dedicada al far.

stats