Incendi

La casa de Cara Delevingne queda completament calcinada: "No m'ho puc creure"

L'actriu es trobava a Londres actuant a l'obra 'Cabaret' mentre s'estava calcinant la seva mansió de Los Angeles

1 min
Cara Delevigne en una fotografia compartida per ella a Instagram

BarcelonaLa mansió de l'actriu i model Cara Delevingne de Los Angeles ha quedat completament calcinada per l'incendi que es va produir la matinada de divendres. Si bé l'actriu no estava a casa en el moment dels fets, una persona del personal d'assistència de la mansió sí que es trobava a l'interior de l'habitatge i ha patit una inhalació de fum. Un dels bombers desplaçats també ha estat traslladat a un hospital per cremades lleus.

Ja no queda rastre del luxe dels 600 metres quadrats de la mansió de Delevingne. "Se m'ha trencat el cor. No m'ho puc creure. La vida pot canviar d'un moment a l'altre, hem de valorar el que tenim", és el text que va penjar la britànica a Instagram. Segons el que han pogut observar els bombers, l'incendi es va iniciar en una de les habitacions de la part superior de la casa. Les flames van agafar una gran alçada i van arribar a la teulada de la casa, que ha quedat completament calcinada.

Publicaicó de Cara Delevingne després de l'incendi de la seva mansió

En el moment de l'incendi l'actriu es trobava a Londres, on interpretava el personatge de Sally Bowles a l'obra Cabaret, al Playhouse Theatre. En canvi, qui estava a l'interior de l'habitatge era una assistent de la casa, que ha patit una inhalació de fum. També un dels 94 bombers desplaçats ha patit cremades pel foc i ha hagut d'estar traslladat a l'hospital, tal com ha informat el comunicat del departament de Bombers de Los Angeles. Delevingne també ha publicat un instastory d'una fotografia dels seus dos gats anunciant que estan sans i estalvis "gràcies als bombers".

stats