Societat 16/11/2019

Les cares de la setmana

Ara Balears
1 min
Les cares de la setmana

Catalina Alemany

L’explotació sexual de menors és un dels delictes més terribles i més invisibilitzats del món. I no és exclusiu de països allunyats, passa també aquí, a les Illes. El silenci que l’envolta és immens, cosa que en dificulta l’erradicació. Són necessàries persones com Catalina Alemany, directora de Responsabilitat Social de RIU, qui dona la cara i alhora posa en marxa accions concretes a la seva empresa perquè no es cometi una de les agressions més brutals de la violència masclista que afecta les nines i els nins.

Maria Barceló

La Setmana del Llibre en Català arriba a la 30a edició i aquesta no és una gesta fàcil en el món cultural. Per primera vegada, la fira que organitza el Gremi de Llibreters de Mallorca es mou a l’Aljub d’Es Baluard, on l’actriu Agnès Llobet va fer-ne el pregó divendres. Tot i que no hi va acudir tanta gent com en altres edicions que es dugueren a terme al parc de les Estacions, la nova ubicació els ha permès dedicar el pressupost de l’envelat a un programa d’activitats molt més complet.

Toni Noguera

El regidor de Cort s’ha postulat per liderar una nova etapa a MÉS per Mallorca. Noguera, que ha anunciat que no aspira a ser candidat a les eleccions, considera imprescindible rearmar el partit ecosobiranista ideològicament i articular una executiva forta i àmplia, formada per una trentena de persones. La recuperació del consell polític i de les joventuts del partit són altres apostes del projecte de Noguera, el qual, com a mínim, sembla engrescador.

stats