Les cares del dia 11/11/18

Vicenç Rosselló

A 87 anys, és un dels geògrafs més eminents de l'Estat. Enguany ha publicat dos llibres i n'ha reeditat un altre: 'Mallorca. El Sur y Sureste', ara en llengua catalana i que es presenta demà al parc de les Estacions. Quan sortí, el 1964, la geografia moderna quasi no existia aquí i ell oferia "una panoràmica del conjunt de la geografia física i humana".

Carlos Lesmes

El president del Consell General del Poder Judicial acaba el 4 de desembre un dels pitjors mandats en la història d'aquest òrgan. Després de cinc anys de polèmiques i d'haver actuat com el braç judicial del PP al capdavant de la judicatura, ha vist com la seva estratègia se li gira en contra i el seu llegat acabarà sent el del president que portà al descrèdit la justícia espanyola.

Donald Trump

El president nord-americà, que aquesta setmana ha sortit reforçat de les eleccions legislatives tot i el triomf demòcrata a la Cambra de Representants, ha tornat a crear polèmica amb els tuits. Ahir va estar a punt de crear una crisi diplomàtica amb Macron, i va acusar dels focs Califòrnia per mala gestió i amenaça de retirar-li les ajudes.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF