Societat 15/03/2018

Cursach assegura que no tenia cap intenció d'usar la carabina que hi havia sota el seu llit

L'empresari ha dit que l'arma era d'un amic seu i que no recordava ni on la tenia

Efe
1 min
Cursach assegura que no tenia cap intenció d'usar la carabina que hi havia sota el seu llit

PalmaL'empresari Bartolomé Cursach ha declarat que no tenia cap intenció d'utilitzar la carabina que varen trobar davall el seu llit. Ho ha fet en el primer dia de judici en el qual s'enfronta a una petició de condemna d'un any i sis mesos per tinença il·lícita d'armes.

Cursach ha dit que l'arma era d'un amic seu, que va viure durant un temps en una caseta de la seva finca de Puntiró i, quan va morir, fa entre 8 i 11 anys, la va trobar entre les seves coses, la va portar a casa seva i la va posar davall el llit, on va ser trobada durant el registre del seu domicili, el dia que va ser detingut (el 28 de febrer de l'any passat).

"Ni tan sols recordava que era allà, si no fos per la troballa de les bales ni tan sols se m'hauria acudit qui hi era", ha explicat Cursach, qui ha detallat que va ser ell mateix qui la va treure de sota el llit i la va lliurar als agents quan varen trobar munició dins un calaix.

La defensa de Cursach ha lliurat a l'inici del judici un permís d'armes de l'empresari de l'any 1982 que estava caducat. El magnat ha explicat que se'l va treure perquè li agrada sortir a caçar amb els amics.

stats