La cantant Sarah Harding mor d'un càncer de mama als 39 anys

L'exmembre de la 'girl band' Girls Aloud va ser diagnosticada fa un any

2 min
La cantant britància Sarah Harding, morta als 39 anys d'un càncer de pit

BarcelonaLa cantant britànica Sarah Harding, que va ser component de la banda Girls Aloud, ha mort aquest diumenge als 39 anys després de lluitar durant més d'un any contra un càncer de pit, ha anunciat la seva mare, Marie. "Comparteixo amb profunda tristesa la notícia que la meva bonica filla Sarah malauradament ha mort. Molts ja sabíeu que la Sarah lluitava contra el càncer, amb totes les forces des del diagnòstic fins al seu últim dia. S'ha apagat pacíficament aquest matí", ha publicat a Instagram. Al missatge, la Marie agraeix a tothom el suport al llarg de l'últim any i diu que la seva filla no voldria ser recordada per la lluita contra el càncer, sinó per ser "una estrella brillant i resplendent".

El març passat, la mateixa Harding va revelar en un extracte del seu llibre de memòries, publicat pel diari The Times, que no arribaria al Nadal vinent a causa de la metàstasi que li havia produït el càncer de pit. "No vull un pronòstic exacte. No sé per què algú el voldria. La comoditat i no tenir dolors en la mesura que sigui possible és el que per a mi ara és important", reconeixia llavors Harding, que va dir que volia intentar "viure i disfrutar cada segon independentment del que li quedava de temps".

La cantant va admetre que explicar públicament el seu diagnòstic l'estiu passat li va resultar "aterridor", però va considerar que era "l'opció correcta". En el seu últim missatge en vida, a través de les xarxes socials, Harding es va mostrar "aclaparada i feliç" per l'èxit de la seva última cançó, amb el mateix títol que el seu llibre de memòries, després d'aconseguir el número 1 a la llista de temes més descarregats d'iTunes.

Harding va saltar a la fama el 2002 quan el grup Girls Aloud va arribar al lloc més alt de les llistes de vendes amb el seu treball Sound of the Underground. Després de la dissolució de la banda el 2013 es va centrar en la seva carrera com a actriu. En el terreny musical, el 2015 va debutar tota sola amb el senzill Threads.

El debut de Girls Aloud
stats