Jorge Campos, que va denunciar Valtonyc, defensa ara l'autor de l'atac de Vic

El president d'Actua Balears ha donat suport al conductor que va envestir una part de les 2.500 creus grogues de la plaça Major de Vic 

El president d'Actua Baleares, Jorge Campos Asensi, continua generant polèmica. Després de denunciar Valtonyc per fer una cançó en què, segons ell, l'amenaçava i carregar contra l'Obra Cultural Balear (OCB) per recomanar utilitzar l'Oficina de Drets Lingüístics, ara la cançó ha canviat i no manté la coherència. I no davant paraules, sinó fets. 

Aquest dilluns un cotxe va entrar a la plaça Major de Vic per envestir una part de les 2.500 creus grogues que dissabte havien plantat un grup de voluntaris per solidaritzar-se amb els presos polítics i exiliats, i Jorge Campos no ha dubtat a defensar-ho a través de les xarxes socials. 

En el missatge no només defensa l'acte del "valent", sinó que també ataca l'alcaldessa de Vic, que ja va anunciar que des de l'Ajuntament denunciaran l'home per un delicte d'odi, i el president Quim Torra, per "dividir i enfrontar els catalans". 

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF