Lloguer habitatge
Societat 13/10/2023

Calvià entre les 50 zones més cares d'Espanya per llogar un habitatge

Es tracta de l'únic municipi de les Balears que entra en el top 50 dels territoris més cars

ARA Balears
1 min
L'Avinguda Portals Vell de Calvià, el dècim carrer més car d'Espanya

PalmaEl preu mitjà per llogar un habitatge a Calvià durant el passat setembre ha estat de 20 euros per metre quadrat al mes, amb un augment del 17% si es compara amb el mateix mes de l'any anterior. Així, el municipi calvianer se situa en el lloc número 26 de les 50 zones més cares per llogar a l'estat espanyol. Es tracta de l'únic municipi de les Balears que entra en el top 50 dels territoris més cars. En la mateixa situació es troben Maspalomas a Gran Canària i la barriada d'El Viso a Madrid, segons un informe del portal Idealista publicat aquest divendres.

A escala estatal, la barriada de la Barceloneta de la capital catalana és la zona de l'Estat més cara per llogar, amb un preu mitjà de 26,7 euros per metre quadrat. Aquest informe explica que el preu del lloguer d'habitatges a Espanya va continuar pujant al setembre per quedar-se en 11,8 euros per metre quadrat al mes, la qual cosa suposa un augment d'un 9,3% interanual, i un 1% per sota del rècord estatal registrat aquest agost.

Un total de 21 capitals de província marquen "màxims històrics en el novè mes de l'any", assenyala l'estudi, amb Barcelona al capdavant (20 euros el metre quadrat), seguida per Madrid (17,7 euros el metre quadrat), Sant Sebastià (16,9 euros el metre quadrat), Palma (14,6 euros el metre quadrat) i Bilbao (13,2 euros el metre quadrat).

stats