Societat 23/03/2021

El bisbe d'Alcalá de Henares acusa Sánchez d'haver convertit Espanya "en un camp d'extermini" a l'haver aprovat la llei d'eutanàsia

El prelat critica durament la norma aprovada recentment al Congrés

ARA
1 min
Imatge d'arxiu

BarcelonaEl bisbe d'Alcalá de Henares, Juan Antonio Reig Pla, ha escrit una carta pastoral, després de la recent aprovació de la llei d'eutanàsia, en què ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, d'haver convertit Espanya "en un camp d'extermini". A més, Reig apunta que l'actual executiu de l'Estat, al qual titlla de "bàrbars", li "tenia ganes" a l'Espanya "tradicionalment catòlica", i que, "embriagats de poder", no entenen el concepte de "llar familiar que ha significat i significa Espanya".

Per al prelat, la "nova llei d'educació i la llei d'eutanàsia" són simplement "la punteta final d'un tsunami de lleis" com la del divorci, la de la despenalització de l'avortament o la del matrimoni igualitari. De fet, en aquesta mateixa missiva, que va sortir publicada el 19 de març, Reig insisteix que "l'executiu, amb l'aprovació de lleis que permeten destruir la vida per néixer, tant en el fetus matern com en els laboratoris, i ara amb l'aprovació de llei de l'eutanàsia, vol convertir Espanya en un camp d'extermini".

Tot i les paraules del bisbe, la nova llei estipula que podran sol·licitar l'eutanàsia les mateixes persones majors d'edat "en plena capacitat d'obrar i decidir" que estiguin sotmeses a un "patiment físic o psíquic que considerin intolerable" a conseqüència d'una "malaltia greu i incurable amb un pronòstic de vida limitat o un patiment greu, crònic i impossibilitant, sense possibilitat de cura o millora".

stats