Societat 27/12/2021

BCM cancel·la la festa de Cap d'Any després de publicar-se les imatges on s'incomplia la normativa covid

ARA Balears
1 min
Cartell de la cancel·lació de la festa.

PalmaLa discoteca BCM ha cancel·lat la seva festa de Cap d'Any després que s'hagin publicat a les xarxes socials imatges on es podia veure que s'estava incomplint la normativa covid la nit de Nadal. Segons ha informat Europa Press, ha estat el Grup Cursach el que ha informat de la cancel·lació de la festa.

L'empresa ha argumentat que aquestes cancel·lacions es deuen "al gran augment de contagis registrats a l'illa aquests darrers dies" i a la "impossibilitat de controlar i exigir als participants el compliment estricte de les normes aprovades per contenir la pandèmia". "És una decisió difícil, però creim que en la situació actual és la més responsable per part nostra", ha emfatitzat.

La decisió s'ha pres després que el director de l'Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral (Ibassal), Rubén Castro, es reunís amb el president de l'Associació Balear d'Oci Nocturn i Entreteniment (Abonament), Miguel Pérez, amb presència del director de la discoteca BCM, Jaime Lladó, per exigir l'estricte compliment de les normes aprovades per contenir la pandèmia.

En aquest sentit, el Govern ha lamentat aquestes actituds i ha informat que, sobre la base de les imatges analitzades, s'ha obert un expedient a BCM per iniciar el procediment sancionador que correspongui. Així mateix, ha advertit que si els incompliments en l'oci nocturn persisteixen, "s'hauran de prendre mesures contundents, com per exemple el tancament de tot el sector", i ha lamentat que l'esforç de la gran majoria d'empresaris "es pugui veure neutralitzat per la irresponsabilitat d'uns quants".

stats