Societat 12/05/2022

La baralla amb armes blanques de Maó acaba amb cinc detinguts

Es van enfrontar, presumptament, per l'apropiació d'un telèfon mòbil

Iván Martín
1 min
Agent de la Policia Nacional amb una arma confiscada.

MAÓLa Policia Nacional ha detingut un total de cinc persones implicades en la baralla entre dos grups dissabte passat a Maó, que va acabar amb dos ferits per arma blanca. Els detinguts, quatre d'origen magribí i un espanyol, s'han posat a disposició del jutjat d'Instrucció de Guàrdia.

Els fets es van iniciar en un carrer de Maó, quan dos grups de persones entre 17 i 22 anys es van enfrontar, presumptament, per l'apropiació d'un telèfon mòbil, cosa que provocà una baralla en la qual dues persones van resultar ferides per arma blanca.

Una vegada els joves es van traslladar a l'hospital Mateu Orfila per ser atesos pels professionals sanitaris van començar una segona baralla. Arran d'això, es va originar una persecució a tres joves magribins per part de familiars d'un dels ferits, i van acabar refugiant-se en els banys d'un bar de la zona amb un ganivet que van agafar del mateix establiment.

Mentrestant, un altre magribí que fou derivat a l'hospital procedent del centre de salut Dalt Sant Joan també coincidí amb el ferit i més membres de la seva família, cosa que causà una nova baralla i obligà el personal sanitari a intervenir entre ambdues parts. En aquest moment, el jove magribí va rebre per segona vegada una ferida amb arma blanca.

stats