Societat 27/04/2021

Les Balears sumen cinc morts més per covid-19 i arriben a les 820 defuncions des de l'inici de la pandèmia

Salut ha notificat 57 nous contagis en les darreres 24 hores

ARA Balears
1 min
Una sanitària a Son Espases durant la pandèmia de coronavirus.

PalmaLa Conselleria de Salut ha notificat aquest dimarts cinc morts més per covid-19 a les Balears. Amb aquestes, ja són 820 les persones que han perdut la vida a causa del coronavirus a l'Arxipèlag des de l'inici de la pandèmia. Segons recull Europa Press, des de la Conselleria de Salut han especificat que aquestes cinc defuncions comunicades es deuen a una revisió de casos. Quatre d'elles s'han detectat en una revisió de mortalitat de febrer, mentre que una es va produir el passat 22 d'abril.

En el darrer dia, s'han fet 2.522 proves diagnòstiques (PCR i tests ràpids) i s'han trobat 57 persones contagiades, 40 de les quals a Mallorca, 8 a Eivissa i 9 a Menorca. La taxa de positivitat ha estat del 2,26%. En total, des de l'inici de la pandèmia, s'han comunicat al Ministeri 58.889 infeccions.

Als hospitals, hi ha 22 pacients a l'UCI (tres més que ahir) i 36 a planta (cinc menys). Deu professionals sanitaris continuen amb infecció activa i 57 estan en aïllament. Pel que fa a les residències de gent gran, no hi ha cap usuari infectat i només tres professionals sociosanitaris contagiats.

stats