Societat 14/08/2018

Baleària retorna el preu de bitllets per l'avaria de l'aire condicionat

El vaixell, procedent de Dénia, va sofrir una avaria a l'escala al port d'Eivissa

Efe
1 min
Imatge del buc de la naviliera Baleària.

PalmaBaleària ha demanat disculpes per l'avaria de l'aire condicionat que es va produir aquest dilluns al vaixell "Cecilia Payne", en el trajecte Eivissa-Palma, i ha anunciat que retornarà l'import dels bitllets als 704 passatgers afectats.

Per a això, els interessats han de contactar amb la companyia a través del correu electrònic atencion_clients_1308@balearia.com. L'aire condicionat va sofrir una avaria en l'escala que va fer el vaixell, procedent de Dénia, al port d'Eivissa.

Els tècnics a bord varen treballar durant tota la travessia fins a Mallorca, que té una durada de dues hores, per intentar resoldre la caiguda de la planta de l'aire condicionat, però no ho aconseguiren fins a l'arribada al port de Palma, on finalment el problema va ser resolt.

El vaixell ha reprès aquest dimarts, a les 8 h, la programació prevista, amb sortida de Palma i destinació a Eivissa i Dénia. La companyia lamenta les molèsties ocasionades als passatgers que viatjaven a bord, als quals se'ls varen facilitar refrescs.

A l'arribada a Palma, tres passatgers varen ser traslladats a l'hospital per ser atesos a causa d'un cop de calor, no obstant això ja han estat donats d'alta tots. Per la seva banda, la naviliera ha contactat amb cadascun d'ells per interessar-se pel seu estat de salut i per fer-los arribar les seves disculpes personalment.

stats