Una avaria de Movistar deixa sense web les institucions públiques menorquines des de dissabte

L'incident es resoldrà durant les pròximes hores tot i que la restitució de les pàgines webs de les institucions no seran una realitat fins demà 

Tots els ajuntaments de Menorca i el Consell Insular no disposen de pàgina web d'ençà de dissabte a causa d'una avaria a la línia telefònica de Movistar. Així s'ha confirmat des de l'empresa Servei d'Informàtica de Menorca, que ahir va realitzar les pertinents comprovacions a la línia telefònica i ha arribat a la conclusió que la fallida s'ha iniciat a Movistar. 

En aquests moments resulta impossible accedir a les pàgines web de les institucions menorquines i, per tant, dur a terme tràmits electrònics o seguir en directe el ple que el Consell Insular ha programat per a aquesta tarda i que escenificarà la renúncia de Javier Ares com a conseller insular de Medi Ambient. De tota manera, fonts del Consell han confirmat que es podria habilitar un enllaç per poder accedir al directe de la cita plenària. 

Pel que fa a l'avaria, no n'han transcendit els detalls, però fonts pròximes a la companyia telefònica han assegurat a l'ARA Balears que l'incident es resoldrà en les pròximes hores, tot i que la restitució de les pàgines webs de les institucions no arribarà fins demà. 

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF