Societat 07/04/2021

Armengol, nomenada 'persona de la setmana' per la televisió alemanya n-tv

El canal lloa la gestió de la pandèmia de la presidenta balear

2 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, durant una roda de premsa.

PalmaEl canal de televisió privat alemany n-tv, que pertany a RTL Group (la companyia de TV, ràdio i productora més gran d'Europa), ha nomenat Francina Armengol 'persona de la setmana'. La cadena justifica aquest fet lloant la gestió de la pandèmia de la presidenta del Govern: "Mallorca és un model de com s'ha de combatre la guerra contra el coronavirus", destaca la n-tv.

El mitjà alemany exposa que les xifres de contagis a l'illa milloren les del país germànic i recalquen algunes de les restriccions que s'apliquen a les Balears. "A Mallorca es compleixen de manera estricta les normes per frenar el covid-19, fins i tot hi ha el requisit de dur la mascareta a l'aire lliure", apunta el canal, que afegeix que "tot i l'arribada de turistes alemanys, la situació epidemiològica a l'illa continua sota control". De la mateixa manera, afirmen que ni tan sols els països nòrdics tenen una taxa de contagis inferior a la de les Illes: "Només Islàndia i Portugal ho fan tan bé com Mallorca".

El canal alemany, que estén els elogis també a la vida privada d'Armengol, assenyala que la presidenta està sotmesa a una "gran pressió" per part del sector hoteler i del sector de la restauració. En aquest sentit, subratllen que, tot i que Mallorca pateix molt els efectes econòmics de la pandèmia, la presidenta balear "es manté ferma en mantenir les restriccions i afirmant que l'obertura ha de ser lenta i cautelosa".

Per altra banda, la n-tv lloa el model turístic que vol implantar el Govern: "Armengol ha utilitzat la crisi per reestructurar el model turístic a Mallorca i ha defensat un model de qualitat i sostenible. Ha acabat amb el turisme de masses estil Ballermann", conclou el mitjà.

stats