Tirme
Societat 28/07/2023

Antonio Pons, nomenat director general de Tirme

Rafael Guinea passarà a ocupar la presidència de Tirme com a director de l'Àrea de Tractament d'Urbaser

ARA Balears
1 min
El nou director general de Tirme, Antonio Pons

PalmaAntonio Pons serà el nou director general de Tirme (l'empresa concessionària del tractament de residus urbans del Consell de Mallorca) a partir del mes de setembre. Pons és actualment el director d'Operacions i Projectes de Tirme i prendrà el relleu de Rafael Guinea. Pel que fa a Rafael Guinea, que era el director general fins ara, s'incorporarà a l'equip directiu d'Urbaser, accionista principal de Tirme, on assumirà el càrrec de director de l'Àrea de Tractament.

Aquesta direcció tindrà com a objectiu donar resposta proactiva als reptes que presenta la transició a la circularitat i la sostenibilitat en el sector de residus, replicant així el model de gestió dut a terme aquests anys a Tirme. Rafael Guinea mantindrà la relació amb Tirme, ja que serà nomenat president de l'empresa.

Antonio Pons és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Madrid i Màster en el programa avançat en direcció general per l'Institut d'Empresa. A més, acumula més de vint anys d'experiència en la direcció i gestió de projectes en el sector dels residus i en l'explotació d'instal·lacions dedicades a l'economia circular i a les energies renovables.

stats