Vaga
Societat 18/07/2022

Continuen les conseqüències de la vaga de Ryanair: quatre vols cancel·lats i 65 retards a l'aeroport de Palma

A Eivissa també s'han produït retards

ARA Balears
1 min
Avions de Ryanair.

PalmaContinuen les conseqüències per la vaga de tripulants de cabina de passatgers de Ryanair. Aquest dilluns, fins a les 19.00 h, s'han registrat quatre vols cancel·lats i 65 retards a Son Sant Joan, segons ha informat Europa Press.

Si es mira l'àmbit estatal, en total s'han cancel·lat deu vols que sortien o tenien com a destinació l'aeroport de Barcelona i el de Palma. A més, se n'han registrat 266 retards a Eivissa, Barcelona, Girona, Madrid, Màlaga, Sevilla, el País valencià, Alicant i Santiago de Compostel·la.

Aquesta és una de les noves 12 jornades de vaga que han convocat USO i Sitcpla. Cal recordar que a finals del mes de juny ja es van convocar sis jornades de vaga. Precisament, l'objectiu d'aquesta vaga és aconseguir que la low cost reprengui les negociacions del primer conveni col·lectiu per als tripulants de cabina a Espanya, que es negociava des de fa vuit mesos amb Sitcpla i USO. A aquestes organitzacions els va sorprendre que mentre aquestes converses seguien sobre la taula, Ryanair signés un acord històric amb CCOO, "sindicat sense implantació entre el personal de vol de la companyia", per millorar les condicions dels tripulants.

stats