Societat 06/03/2020

Vuit ferits en un accident entre un cotxe i un camió cisterna a la via de cintura

El camió duia gasoil, i per això s'ha activat el pla Merpebal

Ara Balears
1 min
Una retenció a la Via de Cintura

PalmaVuit ferits lleus en un accident que ha col·lapsat la via de cintura aquest divendres a primera hora. Segons ha informat el servei d'emergències 112, al lloc dels fets hi han acudit diverses ambulàncies, que han traslladat les vuit persones a la Juaneda i a la Policlínica. Es tracta de cinc homes d'entre 35 i 53 anys, una dona de 45 anys i dos menors de 12 anys. A més, també s'hi han presentat patrulles de la Guàrdia Civil de Trànsit.

El sinistre s'ha produït quan un dels vehicles implicats, que circulava per l'autopista en direcció a Palma, ha volgut incorporar-se des de la Ma-20 a la via de cintura creuant a gran velocitat la línia, i ha xocat amb el camió.

Com que el camió transportava gasoil, l'112 ha activat el pla Merpebal (de mercaderies perilloses) tot i que no hi ha hagut cap fuga del material. Segons ha informat IB3 Ràdio, l'accident ha provocat retencions de fins a tres quilòmetres. Des del servei d'emergències s'ha demanat als usuaris que tinguin molta precaució en la conducció.

stats