Societat 30/12/2021

Acaben la senda per a cicles i vianants que uneix Palma amb Marratxí

El tram connecta els barris de Son Cladera i sa Cabana i ha costat 118.099,50 euros

ARA Balears
2 min
Ivan2

PalmaEls vianants i els cicles ja podran anar de Palma a Marratxí per una senda exclusiva per a ells. El Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca ha informat que ja han acabat el tram que dona continuïtat al carril bici que arriba a l'IES de Son Cladera i connecta els barris de Son Cladera i sa Cabana.

Una de les peculiaritats d'aquesta actuació, que ha tingut un cost de 118.099,50 euros, és el pas pel torrent Gros, que s'ha salvat amb una passarel·la de lloses alveolars sobre els marcs existents sense necessitat d'actuar en el llit. En aquesta passarel·la s'hi ha col·locat una barana de contenció per a la seguretat dels usuaris.

Precisament, aquest dijous el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, ha anat amb la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; el batle de l’Ajuntament de Palma, José Hila, i el batle de l’Ajuntament de Marratxí, Miquel Cabot, a la senda per presentar el final de l’obra.

Catalina Cladera ha explicat que "aquesta intervenció és un exemple més d’entesa institucional i col·laboració del Consell amb els ajuntaments de Palma i Marratxí, i un exemple també dels projectes que prioritzam, no grans infraestructures sinó obres que semblen senzilles, però que tenen un impacte directe sobre els veïns i residents".

Iván Sevillano ha indicat que "quan vàrem començar la legislatura, pràcticament l'única opció que tenia la gent de Palma i Marratxí per desplaçar-se entre els dos nuclis era la d’usar el cotxe, i això era una situació absurda que havíem de corregir". Sevillano ha afegit que "moltes vegades els polítics demanam als veïns i veïnes que facin més ús del transport públic, la bicicleta o que es desplacin a peu, però si no els donam alternatives, aquesta opció els resulta impossible".

stats