Societat 09/12/2019

Absolt l'acusat d'agressió sexual al Firó de Sóller del 2017

Una altra persona s'ha atribuït els fets

Ara Balears
1 min
Audiència provincial de Palma

PalmaLa Fiscalia i l'acusació particular han retirat aquest dilluns l'acusació contra un home per una agressió sexual a una dona el maig del 2017 al Firó de Sóller. L'Audiència de Palma l'absoldrà després que una altra persona s'hagi atribuït parcialment els fets, segons ha informat l'agència Efe.

La secció segona de l'Audiència de Palma ha acollit aquest dilluns dematí el judici a l'acusat de l'agressió sexual que va patir una jove al pont de Can Repic quan, després de retreure a un home que li havia tocat el cul, va ser acorralada per ell mateix i tres homes més, que li varen pintar la cara a la força. Un d'ells li va intentar ficar la mà per dins els calçons, encara que després va aconseguir fugir, segons recull l'escrit d'acusació de la Fiscalia.

Un home distint de l'acusat es va cupar a si mateix dels fets fa uns dies en una declaració per escrit en un jutjat. Aquest dilluns ha declarat com a testimoni davant el tribunal i serà acusat en un altre procediment, segons han explicat fonts jurídiques.

La Fiscalia ha sol·licitat al tribunal que prioritzi la identificació que s'ha fet aquest dilluns, la qual indica que l'acusat no va ser l'autor de l'agressió. Tant la Fiscalia com l'acusació particular (la qual representa la dona agredida) han retirat l'acusació contra l'acusat en el judici que s'ha fet a l'Audiència de Palma.

El tribunal ha avançat que absoldrà l'acusat, per a qui les acusacions sol·licitaven inicialment set anys de presó.

stats