Publicitat
Publicitat

Twitter comença a activar el seu nou disseny, similar al de Facebook

Els usuaris que obrin un nou perfil a la xarxa tindran directament la nova plantilla

La xarxa social Twitter ha començat a desplegar el seu nou disseny per a la pestanya de perfil, tal com explica a la seva pàgina web. Entre els canvis més destacats, s'ha recol·locat la posició de les imatges de perfil i de portada, i s'han incorporat nous formats per als tuits més destacats. La modificació més evident, però, ha estat la de les piulades. Ara, els usuaris podran fixar tuits en el seu 'timeline' que els altres usuaris podran veure quan entrin en un perfil. A més, els tuits que més respostes o retuits hagin generat apareixeran més grans perquè els millors tuits siguin més visibles.

La foto de perfil ara es mostra a l'esquerra de la plantilla i la fotografia de portada ocupa tota la part superior de la pantalla, recordant el disseny del perfil de Facebook. També s'ha inclòs un nou filtre que permetrà seleccionar quins tuits volem veure, ja siguin tuits de només text, els que incloguin vídeos o fotos, o directament només els que tinguin alguna resposta.

El nou disseny està disponible a partir d'avui per a alguns usuaris, però s'anirà implementant en les pròximes setmanes fins que arribi a tots els usuaris de Twitter. Els usuaris que s'incorporin a partir d'avui a la xarxa social no hauran d'esperar a veure com canvia el disseny de la pantalla perquè començaran directament amb la nova plantilla.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF