Relativa calma abans de la tempesta

A partir de dimecres tornaran la inestabilitat i les pluges

Les darreres 24 hores han estat marcades per la inestabilitat, les pluges ocasionals i el vent. Una situació que durant aquesta jornada anirà disminuint i que només deixarà algun ruixat ocasional i aïllat. Tot i que aquesta jornada està marcada per la calma, segons l'Aemet, a partir de dimecres tornaran les pluges i dijous es preveu que sigui una jornada de pluja intensa que podria anar acompanyada de tempesta.

Respecte a aquest dimarts, a Mallorca predominaran els intervals nuvolosos i no es pot descartar algun ruixat ocasional que es podria presentar cap al migdia. Les temperatures aniran en ascens durant el dia i de cara al vespre es mantindran estables. La temperatura màxima serà de 24 graus al centre de Palma i la mínima serà de 13-14 graus a zones com Sóller o Lluc.

A Menorca hi haurà la mateixa tendència meteorològica amb ruixats ocasionals i aïllats que aniran acompanyats d'una temperatura estable, amb una màxima de 22 i una mínima de 17 a Ciutadella. A Eivissa i Formentera també hi podrà haver algun ruixat ocasional. El vent bufarà de forma fluixa des del sud i les temperatures estaran entre els 22 i els 17 graus.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF