Detenen els autors d'una estafa de 93.000 euros al Consell Insular d'Eivissa

Els integrants formen part d'una organització criminal que opera en tot el territori nacional

La Policia Nacional han detingut a dues persones com a autors d'una estafa de 93.000 euros al Consell Insular d'Eivissa. Els integrants formen part d'una organització criminal que opera en tot el territori nacional.

Després de la denúncia rebuda en la comissaria d'Eivissa, la Policia Nacional va iniciar una investigació i va descobrir que els autors de l'estafa haurien accedit de forma il·lícita als contractes i a les formes de pagament que el Consell d'Eivissa tenia amb una empresa encarregada dels esbrossis de les carreteres de la illa.

El “modus operandi” que utilitzaren va ser obtenir, de manera fraudulenta, tota la informació relativa a contractes, formes de pagament i factures, suplantant la identitat de l'empresa que presta el servei per procedir, posteriorment, a sol·licitar el pagament corresponent per aquests serveis.

Després de les gestions d'investigació realitzades per la Policia Nacional a Eivissa, es va aconseguir identificar plenament a dos dels autors del fet delictiu. 

Una de les persones detingudes és una dona de nacionalitat bielorusa i l'altre detingut és un ciutadà espanyol. La investigació segueix oberta per estafes a altres institucions i no es descarten noves detencions.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF