CCOO defensa la presumpció d'innocència de Josete en el cas Emaya

El sindicat ha donat el seu suport al sindicalista després que l'empresa municipal li hagi obert un expedient disciplinari 

Comissions Obreres ha defensat la presumpció d'innocència de José María García Hernández 'Josete', membre del comitè d'empresa d'Emaya, acusat d'estar implicat en la trama de falsificació de títols d'aspirants al concurs d'oposició.

Emaya detecta dos nous títols falsificats

Des del sindicat han manifestat el suport al sindicalista després que l'empresa li obrís aquest dimarts un expedient disciplinari i n'anunciàs el possible acomiadament. En la seva defensa declaren que va ser ell mateix qui va avisar l'empresa dels rumors sobre l'entrega de documentació irregular i qui va sol·licitar la revisió dels títols originals i va negar-se a signar les actes. 

Tot i això, el sindicat explica que es posarà a disposició de la fiscalia i la Guàrdia Civil per aportar la informació necessària per al desenvolupament de la investigació.

Així mateix des de CCOO han assegurat que en el cas que l'expedient conclogui amb una sanció ferma, actuaran de manera contundent i aplicaran el màxim rigor del Reglament de Mesures Disciplinàries del Sindicat.

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF