L'Autoritat Portuària multa el Club Nàutic del Molinar amb 135.000 euros

S'obren expedients a l'entitat per no aturar l'activitat amb motiu de les obres, per la cessió del restaurant a un tercer i per la retirada d'uns cartells informatius

L'Autoritat Portuària de Balears ha informat de l'obertura de tres expedients sancionadors que sumen una  possible  sanció de 135.000 euros contra  el Club Marítim Molinar de Llevant ( CMML ) per diverses  infraccions  relacionades amb l'ampliació d'aquestes instal·lacions.

El primer expedient, que proposa una sanció de 60.000 euros, s'obre pel fet que el club  nàutic  no ha cessat l'activitat a l'edifici ubicat a la dàrsena del caló d'en Rigo del Molinar, cosa que havia demanat l'Autoritat  Portuària  "a causa de l'execució de les obres d'adequació de la zona", segons expliquen des de l'entitat sancionadora.

La segona  possible  sanció, també de 60.000 euros,  és  deguda a la "cessió a un tercer de l'Autorització d'Ocupació Temporal concedida al  CMML  per a l'activitat de restaurant".

La tercera, amb valor de 15.000 euros, es produeix  per "la retirada  dels cartells informatius del cessament de les activitats del  CMML  i del restaurant per motius de seguretat en l'execució de les obres d'adequació de la zona, col·locats per l'Autoritat  Portuària els dies 9 i 13 de maig",  informen  des de Ports.

Segons explica una nota de l'Autoritat  Portuària , "el  CMML  va rebre notificació oficial de l'inici d'aquests tres expedients sancionadors el passat 16 de maig de 2019". A la  notificació es donaven 15 dies per presentar al·legacions.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF