L'Ajuntament de Palma invertirà 3,8 milions per arreglar voreres i asfaltar carrers

Gran part d'aquesta partida es destinarà a arreglar la primera i la segona línia de la Platja de Palma

L'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat de l'Ajuntament de Palma invertirà 3,8 milions d'euros per arreglar els carrers de la ciutat, amb especial atenció als barris perifèrics com el Camp Redó i Nou Llevant. En total, s'intervindran 175 mil metres quadrats. El regidor d'Infraestructures, Rodrigo Romero, ha assegurat que en algunes barriades "feia més de vint anys que no s'arreglaven les voreres" i que, en aquest sentit Cort dona resposta a una demanda històrica de molts veïns de Palma.

Una de les zones més beneficiades per aquest pla que impulsa l'àrea serà la Platja de Palma, que rebrà més d'un milió d'euros per asfaltar carrers i arreglar voreres i enllumenat. D'aquests, 650 mil provenen del ja extingit Consorci, que es destinaran a la segona línia de s'Arenal, per arreglar voreres hi haurà un total de 440 mil euros.

Pel que fa a les barriades més perifèriques, Cort invertirà 650 mil euros al barri del Camp Redó amb tot un pla de renovació dels espais públics. S'arreglaran 1000 m2 de voreres, a més dels sistemes d'enllumenat. Així mateix, al barri de Nou Llevant es faran obres en 675 m2 de voreres als carrers de Puerto Rico, Caracas i a l'avinguda de Mèxic.

Una altra de les zones on l'Ajuntament de Palma vol actuar és a la carretera d'Establiments. Els veïns fa temps que reclamen l'ampliació de les voreres. Cort hi intervindrà en 2.000 m2 quadrats per arreglar-les.

Altres barris on s'actuarà seran Son Sardina, Pere Garau, Son Gotleu, Les Maravelles, Son Cladera, Zona Centre, Santa Catalina i Camp d'en Serralta.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF