Societat 05/07/2020

Més de 3.000 motoristes reten homenatge al pilot Lluís Salom

Els participants recorreran part de l'illa en record del mallorquí mort el 2016 al circuit de Montmeló

Ara Balears
1 min
L'acte ha coincidit amb la 24a Concentració Motera de Rock FM Mallorca

PalmaL'homenatge al pilot mallorquí Lluís Salom, mort el 2016 al circuit de Montmeló, ha aplegat aquest diumenge més de 3.000 motoristes, que han recorregut part de Mallorca en memòria seva, segons ha informat Efe. El IV Memorial Lluís Salom ha començat a les 10 del matí al parc de la Mar de Palma, que ha estat el punt de trobada per després sortir en direcció cap a Lluc.

Els pilots han recorregut els pobles de Tramuntana de Valldemossa, Deià i Sóller i han passat pel Gorg Blau abans d'arribar al monestir de Lluc, on han fet una donació a Càritas. La mare de Salom, Maria Antònia Horrach, ha estat l'encarregada de donar el tret de sortida oficial entre clàxons i motors. L'acte, a més, ha coincidit amb la 24a Concentració motera de Rock FM Mallorca.

Considerat un dels pilots més riallers del circuit

Lluís Salom va morir a 24 anys el 3 de juliol del 2016 després de xocar amb la moto al revolt 13 del circuit de Montmeló, que des d'aleshores el recorda amb un mural i un monòlit. Un any després, l'Ajuntament de Palma li va dedicar un carrer a nom seu al barri del Nou Llevant.

stats